Review: “Veilig videobellen met Marlies Buck”

“Wat bijzonder om zo online te ervaren wat ik wel in persoonlijke hands on sessies ken. En nu door de Corona geïtieerde Lock down toch een intense sessie te kunnen ontvangen. Fijn dat dit mogelijk is in de praktijk bij Marlies Buck.
Ik heb al jaren last van mijn rechter bil bij zitten. En langzamerhand heb ik mijn hele rug op slot gezet. Een paar weken terug kreeg ik spit met heftige pijn in mijn linker bekkenscharnier met het heiligbeen. Vlak voor de uitbraak van Corona was ik nog bij Marlies geweest. En nu heb ik ervaren hoe fijn het contact via videobellen mogelijk is. Marlies is heel goed in staat je lichaam ook op afstand te ‘lezen’. Ze kon mij precies vertellen dat ik vooral in mijn bovenlichaam de spanning had zitten. Ik was me er niet meer van bewust door de pijn onderin. Door contact met die spanning te maken kon ik ook de emotioneel/psychische op slot spanning voelen. Het was wel even pijnlijk om het toe te laten. De tranen waren nodig en dat voelt veilig bij Marlies. En het mooie is dat ik het erna echt los heb kunnen laten. Ik sta op eens weer vroeg op en zit helemaal in de flow. Onbegrijpelijk dat deze aandacht zo diep door werkt. Marlies heel erg bedankt dat de zon weer op mijn pad is gaan schijnen.” – van een dankbare klant